Різне

Що приготувати якщо холодильник порожній ?

Часом буває така ситуація, як кажуть в народі” в холодильнику миша повісилася “Фразу” що приготувати? Холодильник зовсім порожній!”ми вимовляємо так само часто, як і” мені зовсім нічого надіти!»А ще багато хто з вас я думаю погодяться з тим, що щоденна готування забирає багато енергії а часом і часу. Іноді ми забуваємо, що в морозилці можна зберігати не тільки м’ясо, пельмені, вареники, а зберігати більш корисні, майже готові страви, які залишається закинути в сковорідку, духовку або мультиварку і довести до готовності. Ще один спосіб зберігання їжі це заготовити її про запас.

Плюси заготовки напівфабрикатів про запас: 👍 Ви проживаєте весь тиждень в неквапливому темпі, в потрібний час просто дістали і розігріли їжу; 👍 все сміття при щоденній готуванні ви виносите відразу за раз, 👍 всі робочі поверхні залишаються чистими весь тиждень, та й брудного посуду утворюється набагато менше; 👍 ви використовуєте і заморожуєте швидкопсувні продукти, такі як фрукти або сир, які при інших обставинах ризикують прірву і бути викинутими. ✔ Підготовчий етап Перед тим як приступити до готування, підготуйте і розкладіть на столі всі продукти і посуд. Це мінімізує ваше пересування по кухні і дозволить сконцентруватися на найголовнішій справі.

✔ Конвертики з лаваша з куркою, овочами і сиром як приготувати: порізати на шматочки і обсмажити куряче філе, додати суміш запашних спецій (паприка, каррі, сушений часник, коріандр), потім суміш овочів (цвітну капусту, моркву, стручкову квасолю, брокколі, селеру, цибулю), в кінці заправити все крем-сиром (100 гр). Розрізати лист лаваша навпіл, викласти суміш курки і овочів, посипати тертим сиром і загорнути. Як упакувати: фольга і пакети-Слайдери: місце зберігання: морозильна камера рекомендації: розігрівати в духовці або мікрохвильовці.

Щоб сир розплавився, а лаваш був хрустким, в кінці можна підсмажити конвертики в сковороді з краплею рослинного масла. Фото взято з сайту www. pixabay.

com ✔ Капуста для гасіння як приготувати: нашаткувати капусту як упакувати: великий пластиковий контейнер місце зберігання: холодильник ✔ Шніцель з капусти. У всі часи шніцель готували з м’яса, але здешевити блюдо можна капустою. 1.

Вам знадобляться капустяне листя десь з ½ качана, потовщення зрізаємо і трохи відбиваємо. Після цього листя занурюємо в киплячу, підсолену воду і варимо близько 5 хвилин до напівготовності. 2.

Тепер готуємо кляр: збиваємо вінчиком яйця з невеликою кількістю солі. 3. Для панірування можна використовувати розкришений і підсушений хліб.
4. Відварені листя складаємо конвертом і вмочуємо в клярі, потім в сухарях, обсмажуємо на сковорідці з двох сторін – страва готова!

Related posts

Leave a Comment