Фігура

Салати, на яких я худла. Моя добірка. Смачні, прості, білкові

Привіт, привіт всім!!!Мене звуть Наїля і я змогла схуднути до 54 кг, скинувши більше 20 кг. Мені допомогли підрахунок калорій і смачна їжа)А ще я обожнюю салати! Адже салат – це смачно, ситно і майже завжди швидко. Коли немає часу на готування, салати дуже виручають.

Я можу їх їсти в будь-який час доби, хоч на сніданок. Звичайно, салат на сніданок раніше у мене викликав легке здивування. Начебто, сніданки повинні бути більш поживними, а салат завжди сприймався як щось легке.

Потім до мене дійшло, що один з моїх улюблених перекусів («бутерброд» з огірка, яйця і сир) – це варіація салату. Порізати всі ці інгредієнти більш дрібно і салат готовий. Так що, в черговий раз я переконалася, як міцно засіли в мені харчові звички і як досить легко, якщо подумати, можна від них позбутися.

Для того, щоб я змогла дуже швидко приготувати практично будь-салат, у мене є заготовки: відварені яйця. Я завжди за раз варю 10 штук яєць. Зберігаю в холодильнику в неочищеному вигляді.

філе куряче (варене або запечене). Якщо я варю суп на курку, то кладу філе більше, ніж мені зараз необхідно. Те ж саме, якщо філе запікаю або готую на папері.

«Зайве» філе прибираю в морозильник. консерви. У мене часто є в запасі тунець у власному соку, квасоля, горошок, кукурудза.

Я купую ці консерви, коли на них діють дуже хороші знижки. І, звичайно, беру з невеликим надлишком. Так що, який-небудь вид консервів у мене завжди є.

овочі. Необов’язково купувати щось спеціально. Я можу в салат порізати ті овочі, що в даний момент зберігаються в холодильнику, т.

е. по сезону. Підбірка моїх салатовСалат «Ажурний»КБЖУ на 100 грам – 101 ккал; 12,8/4,8/3,2 Тонко нашаткувати молоду капусту (можна використовувати пекінську капусту або листя салату).

Яйця порізати кубиками. Тунець консервований відкинути на сито і розламати на шматочки. Все змішати, додавши консервований або заморожений горошок.

Заправити натуральним йогуртом. Викласти на тарілку у вигляді тюбетейки і зверху натерти сир. СКЛАД: капуста молода – 80 гр.

, яйця – 2 шт., горошок консервований – 100 гр., тунець консервований – 100 гр.

(1 банку без розсолу), сир 16% – 40 гр., йогурт натуральний 3,3% – 20 гр.Салат «Серпневий»Один з моїх улюблених літніх салатів.

Яйця відварити і нарізати кубиком. Свіжі огірки почистити і нарізати також кубиком. Додати консервовану кукурудзу і заправити натуральним йогуртом.

СКЛАД: 3 яйця, 3 середніх огірка, банка консервованої кукурудзи, 100 гр. йогурту натурального, гірчиця за смаком.Це основа салату.

Щоб збільшити кількість білків, я додала трохи крабових паличок. Але це необов’язково. Салат ГреческийКБЖУ на 100 грам – 67,8 ккал; БЖУ: 1,7/6,12/3,8 Цибулю тонко нашаткувати і замаринувати в лимонному соці.

Солодкий перець нарізати соломкою; огірки – тонкими полукружиями; помідори – досить крупно; маслини – на колечка. Все змішати. Заправити оливковою олією, зверху викласти шматочки розсільного сиру.

СКЛАД: перець солодкий зелений – 1 шт. (80 гр. без насіння), огірок – 100 гр.

, помідори – 200 гр., маслини – 40 гр., сіртакі – 70 гр.

, лимонний сік – 1 ст. л., оливкова олія – 1 ч.

л. Білковий салат з квасолею КБЖУ на 100 грам – всього 84,7 ккал; 8,8/1,8/8Отварные куряче філе і картоплю дрібно порубати. Частина свіжого огірка нарізати тонкими кружечками (для прикраси), решта – соломкою.

Приготувати соус, змішавши натуральний йогурт і гірчицю. Збираємо салат. Куряче філе перемішати з соусом і викласти нижнім шаром.

Зверху – консервована квасоля + соус Потім – картоплю + соус І останнє – огірки + соус СКЛАД: куряче філе відварне – 120 гр., квасоля консервована – 80 гр., картопля відварна – 60 гр.

, огірок свіжий – 100 гр., йогурт натуральний 3,2% – 50 гр., горчицаСытный салат без мясаКБЖУ на 100 грам – 90 ккал; 3,7/5,1/7,9 Пекінську капусту порвати руками.

Свіжий помідор нарізати досить крупно, авокадо – на пластинки, твердий сир – кубиками. Все змішати, додавши консервований (або відварена) нут. Заправити бальзамічним соусом.

СКЛАД: пекінська капуста – 80 гр., помідор – 150 гр., авокадо – 50 гр.

, нут консервований – 50 гр., сир – 20 гр., бальзамічний соусОдин з моїх ідеальних за БЖУ салатовКБЖУ на 100 грам – 85,2 ккал; 8,4/2,8/6,4 Молоду (або пекінську) капусту дрібно нашаткувати.

Відварене куряче філе розділити на волокна. Авокадо нарізати довільно. Все змішати, додавши консервований (або заморожений) горошок.

Заправити соусом з м’якого сиру і гірчиці. Зверху посипати крихтами від хлібців. СКЛАД: пекінська капуста – 100 гр.

, відварене куряче філе – 50 гр., авокадо – 15 гр., зелений горошок – 100 гр.

, м’який сир 5% – 10 гр., гірчиця готова – 5 гр., хлібець – 3 гр.
Досить чи ще потрібні салати? Спасибі за лайки!!!

Related posts

Leave a Comment