Фігура

Доброго ранку: заливний пиріг з зеленою цибулею і філе минтая

Багато-багато білка і ніякого борошна – ці прекрасні дієтичні мафіни з рибою готуються саме таким чином. Тільки яйця, риба, овочі і трохи сиру – а від цієї випічки навіть не відрізнити.Зазвичай в омлет додають лосось, сьомгу або інші сорти жирною червоною риби, однак, більш доступний варіант у вигляді філе минтая може порадувати вас не менше.

Так що пропоную дати волю ностальгії і відзначити ранок нового робочого тижня порцією дивовижною дієтичної випічки. Пиріжки на сніданок – прямо як у дитинстві.Головний інгредієнт начинкиГлавный інгредієнт начинкиИнгредиенты:2 яйца50 г філе минтая30 г адигейського сыра50 р зеленого лука50 р шампиньоновГорчица Чорний перецкБЖУ:На порцію/вказану кількість: 303/30/17/3Приготовление:1.

За допомогою заглибного блендера приготуйте “тісто” для мафінів, збивши яйця зі спеціями і адигейський сиром.2. Дрібно порубаєте пучок зеленого цибулі.

Наріжте шампіньйони слайсами. Покришіть філе минтая на дрібні шматочки, після чого додайте їх до яєчної суміші і перемішайте.3.

Розлийте яєчно-овочеву суміш з силіконових формочках, трохи не доходячи до країв – мафіни ще піднімуться в процесі приготування.4. Приберіть форму в розігріту до 200 С духовку на 20 хвилин.

5. Дайте маффинам трохи охолонути, після чого вийміть їх з форми і розкладіть по тарілках.Смакота виходить неймовірна.

Як варіант, можна взяти форму побільше і приготувати великий заливний рибний пиріг – тут вже справа залежить від ваших переваг і наявного під рукою обладнання.Якщо рецепт припав вам до душі і ви хотіли б бачити у своїй Стрічці більше подібного контенту, а також більше корисної інформації про тренування і харчування, ви можете підтримати проект, залишаючи коментарі під постом. Пам’ятайте, ніщо так не піднімає настрій автору, як ваша активність.
Дякуємо, що залишаєтеся на зв’язку.До скорого!

Related posts

Leave a Comment